Onze lokale leveranciers voor reststromen
Lokale partners
Stoemp Deluxe werkt samen met verschillende partners voor het verkrijgen van voedseloverschotten. Wij staan steeds open voor nieuwe partners dus jouw bedrijf interesse heeft om met ons samen te werken, laat het ons dan zeker weten!
Hof van Eef
is een vernieuwend project van stadslandbouw, net buiten de grote ring in Hasselt. Stadslandbouw is eerlijke teelt, in of aan de stad, dichtbij de consument. Ze werken zonder kunstmatige bemesting, volgens de kalender van de natuur en de seizoenen maar zonder geitenwollen sokken. Met respect voor mens, plant en dier. De groenten hebben er geen lange reis in het vliegtuig opzitten maar komen van het veld bij jou in de buurt. Korte keten heet dat: plaatselijk geteeld, dichtbij huis, zonder een grote ecologische voetafdruk.
Hanos
is een internationale horecagroothandel met een vestiging in Hasselt. Hanos heeft een ruim assortiment aan verse groenten en fruit. Op het einde van de dag worden de producten, die de volgende dag niet meer goed genoeg zijn om te verkopen, uit de rekken gehaald en aan de kant gelegd voor ons.

Naast de versafdeling beschikt Hanos ook over andere voedingsmiddelen die Stoemp Deluxe kan gebruiken. Deze worden de ‘THT producten’ genoemd. Het gaat om producten die hun houdbaarheid behouden wanneer men ze invriest. In de grote vriezer van de Hanos worden deze producten bewaard voor bedrijven zoals Stoemp Deluxe of voor andere restaurants die de producten kunnen gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld soep. Deze worden steeds verwerkt volgens de FAVV richtlijnen.
De kriekelaar
is een boer uit Diepenbeek. De Kriekelaer is een CSA (Community Supported Agriculture). Hij is eigenaar van een biologische boerderij gelegen in Diepenbeek. Voor de variatie in vers en lekkers van lokale bodem, beschikt De Kriekelaer over zo’n 2,5 hectare vruchtbare grond. Volgens het principe van ‘agro-forestry’ gaat het groenteplantages en fruitbomen door elkaar verspreiden om nog meer diversiteit in organische teelten toe te laten.
Rodiers & Zonen
is een groothandel met een ruim aanbod in groenten, fruit en exoten gelegen in Herk-De-Stad.
Limburgse Aardappelshop
Bij de Limburgse Aardappelshop kunnen aardappelen gekocht worden die rechtstreeks van het veld komen van het familiebedrijf in Stevoort.
PJ Fruit
is een familiebedrijf gespecialiseerd in de teelt van appels en peren in Stevoort. Maar ze doen nog veel meer, want ze hebben ook een hoevewinkel, ze bieden picknics aan, geschenkmanden, organiseren evenementen, …
De Wroeter
is een netwerkorganisatie die bestaat uit een activiteitenboerderij en een maatwerkbedrijf, met werkplekken verspreid over Limburg.
Domein Tombos

is trotse partner van Stoemp Deluxe! Zij telen met veel zorg en respect voor onze Haspengouwse bodem en ons milieu. De aardappelen worden op een duurzame manier geteeld en met liefde voor het vak en de natuur geoogst. 

Fruitsnacks

levert vers fruit op het werk aan meer dan 3800 bedrijven. Fruit als gezond tussendoortje zorgt voor meer motivatie en energie op de werkvloer en is simpelweg een leuke extra voor de werknemers. En de overschotjes? Die worden bij Stoemp Deluxe verwerkt in heerlijke recepten! 

Heb je ook reststromen?
Laat het ons weten!
Onze reststromen in beeld
Voorbeeld reststroom 1 Voorbeeld reststroom 1
Voorbeeld reststroom 2 Voorbeeld reststroom 2
Voorbeeld reststroom 3 Voorbeeld reststroom 3
Voorbeeld reststroom 4 Voorbeeld reststroom 4

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek als eerste
de nieuwste Stoemps, weetjes, acties en meer!

Contactgegevens

Diestersteenweg 4
3510 Hasselt

011 18 26 26
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

  • Maa - vrij
    11u - 18u
  • Zat, zon- & feestdagen
    Gesloten
© Stoemp Deluxe. All rights reserved.
Designed by Creative Crush.